top of page
ben-lies.png

About
BEN

4.png

Creëer het leven
waar jij van droomt

"Mensen zoals jij inspireren én faciliteren om een betekenisvol en fantastisch leven te leiden", dat is mijn persoonlijke missie. Ik geloof dat het voor iedereen is weggelegd en dat succes en geluk geen toeval maar een keuze zijn.

 

Al was dat voor mezelf ooit anders. Zoekend & ploeterend. Zo zou je de eerste 30jr in mijn leven kunnen omschrijven. 'Wat ik doe zo goed mogelijk doen'. En daar ook nog eens behoorlijk succesvol in zijn. Maar er niet bij stilstaan of het ook echt bij me past. Of het mijn leven zinvol maakt.

 

Hoe het ooit begon?

 

Ik groeide op in de stille Kempen, deed braaf mijn jaren in het college van Lier en deed de daarop volgende jaren een poging om balans te vinden tussen studeren en feesten met als einddoel een diploma aan de muur. Met een beetje moed en volharding kreeg ik dat uiteindelijk wel voor mekaar. ‘Never Ever Quit’ was toen al mijn levensmotto.

 

En als afgestudeerd menswetenschapper begon ik in 1998 in de IT/Business Consulting. Als je ICT juist kon spellen, mocht je in die tijd meteen beginnen.

Fier met die bedrijfswagen onder mijn kont en een reeks dure titels op mijn naamkaartje de daarop volgende jaren

 

Tot een vroeg midlife vraagstuk zich aandiende op mijn 35ste. Wat ik deed liep prima. Een mooie kmo. Prima omzetcijfers. Geweldige collega's en happy customers. Maar het klopte niet.  Het voelde niet als zinvol aan.

Deep down inside sluimerde er een ander levensdoel.

Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf dat ik mee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 12mio omzet voor mijn echte levensmisse. ‘Anderen inspireren en faciliteren om een zinvol leven te realiseren’. Om mensen zoals jij van A naar B(eter) te brengen.

Sinds die dag ben ik ‘gestopt’ met werken en is het alle dagen fun. En op dat moment deed ik ook de beste investering ooit. Die in mezelf. Een fortuin aan tijd & geld aan persoonlijke ontwikkelprogramma’s in binnen- en buitenland. En ik heb er een veelvoud voor teruggekregen.

collage about ben.png
ben sansen.jpeg
arrow-204-256.png
about ben sansen.png

Hoe het er vandaag uitziet?

Dagelijks werk ik aan programma's die bijdragen aan jouw succes, je persoonlijk geluk, rust in je hoofd en het realiseren van je doelen en dromen. Ik voel mezelf entrepreneur & levensgenieter. Met een mindset ergens tussen Business & Boeddha. Ik vind het leven en alles wat daarmee samengaat bijzonder boeiend en ben gepassioneerd door persoonlijke groei, een zinvol leven en succesvolle business.

 

Wat er vandaag op mijn naamkaartje staat?

Wijsheid als vak’.

Levenskunstenaar’.

Zou kunnen.

Kaartjes boeien me eigenlijk niet meer 😜.

En in die levenskunst maak ik ook anderen graag wegwijs. Of het nu gaat om persoonlijk meesterschap, je dromen realiseren, balans in je leven, succes en geluk ervaren. Ik help jou om je leven en je business naar een hoger niveau te tillen. Samen van A naar B(eter) en de resultaten brengen waar jij van droomt. 

Leef het leven van je dromen. Dat is mijn grote passie

Ik had het geluk van absolute toppers te mogen leren. Al mijn lessons learned deel ik, inclusief de missers. 

Mijn motto?

 

Dit leven heeft een deadline. Je kan er dus maar beter het beste van maken.

Ben_Handtekening FE7111.png

PS: Waarom ik dit doe? Welk boek ik je kan aanraden?

En nog 30 andere vragen...

De antwoorden vind je op deze FAQ pagina.

CERTIFIED EXPERT

bottom of page