qcesz8i4wl58wxo7lgjgr6rg77x0lq
ben-lies.png

About

BEN

NO BUSINESS GROWTH WITHOUT PERSONAL GROWTH

Zoekend & ploeterend. Zo zou je de eerste 30jr in mijn leven kunnen omschrijven. 'Wat ik doe zo goed mogelijk doen'. En daar ook nog eens behoorlijk succesvol in zijn. Maar er niet bij stilstaan of het ook echt bij me past. Of het mijn leven zinvol maakt.

 

Hoe het ooit begon?

 

Ik groeide op in de stille Kempen, deed braaf mijn jaren in het college van Lier en deed de daarop volgende jaren een poging om balans te vinden tussen studeren en feesten met als einddoel een diploma aan de muur. Met een beetje moed en volharding kreeg ik dat uiteindelijk wel voor mekaar. ‘Never Ever Quit’ was toen al mijn levensmotto.

 

En als afgestudeerd menswetenschapper begon ik in 1998 in de IT/Business Consulting. Fier met die bedrijfswagen onder mijn kont en een reeks dure titels op mijn naamkaartje de daarop volgende jaren

 

Tot een vroeg midlife vraagstuk zich aandiende op mijn 35ste. Wat ik deed liep prima. Een mooie kmo. Prima omzetcijfers. Geweldige collega's en happy customers. Maar het klopte niet.  Het voelde niet als zinvol aan.

Deep down inside sluimerde er een ander levensdoel.

Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf dat ik mee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 12mio omzet voor mijn echte levensmisse. ‘Anderen inspireren en faciliteren om een zinvol leven te realiseren’. Om mensen zoals jij van A naar B(eter) te brengen.

Sinds die dag ben ik ‘gestopt’ met werken en is het alle dagen fun. En op dat moment deed ik ook de beste investering ooit. Die in mezelf. Een fortuin aan tijd & geld aan persoonlijke ontwikkelprogramma’s in binnen- en buitenland. En ik heb er een veelvoud voor teruggekregen.

ben sansen.jpeg

Hoe het er vandaag uitziet?

Dagelijks werk ik aan het maximum potential van managers, ondernemers en vrije beroepers. Ik voel mezelf entrepreneur & levensgenieter. Met een mindset ergens tussen Business & Boeddha. Ik vind het leven en alles wat daarmee samengaat bijzonder boeiend en ben gepassioneerd door persoonlijke groei, een zinvol leven en succesvolle business.

 

Wat er vandaag op mijn kaartje staat?

‘Wijsheid als vak’.

‘Levenskunstenaar’.

Zou kunnen.

Kaartjes boeien me eigenlijk niet meer ;-).

En in die levenskunst maak ik ook anderen graag wegwijs. Of het nu gaat om persoonlijk meesterschap, speechen als obama, succesformules van toppers, zakelijk je dromen realiseren, je management skills aanscherpen of ‘gewoon’ teams die beter functioneren.

Ik ontwikkel programma’s, seminars & coachingstrajecten die je leadership skills naar een hoger niveau tillen. Die je de resultaten brengen waar jij van droomt. 

No business growth without personal growth. Dat is mijn grote passie

Ik had het geluk van absolute toppers te mogen leren. Al mijn lessons learned deel ik, inclusief de missers. 

Mijn motto?

 

Dit leven heeft een deadline. Je kan er dus maar beter het beste van maken.

CERTIFIED EXPERT

Master your Mind

Acht weken lang onze beste tips voor meer succes & geluk? Gratis in je mailbox!

Praktisch en onmiddellijk toepasbaar.

Contact


Neem dan contact met Caroline Van den Berghe, Personal Assistant van Ben. Je kan haar bellen op +32 (0)14 321 321
Mailen kan natuurlijk ook: caroline@bensansen.be of via het contactformulier op deze site.

Vragen rond coaching, lezingen, seminars? 

Ben Sansen - Senior Leadership Coach

Mobilo bvba

Haverstraat 103

2490 Balen, Belgium

BE0862.468.570

gsm:+32 475 547420

algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Kantoor

Antoine Coppenslaan 27 bus 8

2300 Turnhout, Belgium

phone:+32 14 321 321

www.bensansen.be

www.intothewild.coach

routebeschrijving

Erkend dienstverlener: DV.O229675

  • Ben Sansen
  • My Linkedin Profile
  • Twitter
  • Video report