top of page
FGTG ben sansen - 1.jpeg
2.png

Into The Weekend
 3 DAYS OF INSPIRATION ☉ 31 Mei-2juni 

 

The journey continues
Ben-Lastigste persoon_17.jpg

Inspiring

2022-bensansen-intotheweekend-230.jpg

Connecting

Ben-Sansen-High-res-32_edited.jpg

Life changing

Ben-Sansen-High-res-61_edited.jpg

Relaxing

Één keer per jaar nemen we een gelimiteerd aantal deelnemers mee naar een bijzondere plek voor een 3-daagse aan top-notch inspirerende sprekers, een ongelofelijke community mensen, lekker eten én een prachtige omgeving. Even kort ontsnappen aan de dagelijkse ratrace, en opnieuw connecteren met de natuur, jezelf én elkaar.

 

Keer geïnspireerd terug met volledig opgeladen batterijen en een boekje volgeschreven nieuwe kennis om concreet mee aan de slag te gaan.

farhad tajdar - 1.jpeg
Farhad Tajdar
orthopedisch chirurg

Enorm inspirerend weekend

en veel bijgeleerd. 

Met veel positieve energie terug thuisgekomen.

Fantastisch hoeveel positivisme.

Echt fijne mensen gezien, ontmoet en gesproken.

Verder kom ik woorden te kort.

5.png
Ben-Sansen-High-res-262_edited_edited.jpg
PascALE verstappen
CEO APDIA

Het was tegelijkertijd heel boeiend, leerrijk, intens, bij momenten zelfs emotioneel, maar aan het eind van de rit oh zo fantastisch. Lang geleden dat ik nog in zo’n ‘zen’ modus was 😊.

5.png
caroline broeckx - 1.jpeg
CAROLINE BROECKX
zaakvoerder aluservice

Wat mij het meest bijblijft van dit weekend is een gevoel van dankbaarheid

en van warmte voor al die mooie zielen die ik hier heb mogen ontmoeten.

 

Uiteindelijk staan we allemaal 100% met twee voeten in de ondernemerswereld, maar toch is er nog zoveel meer.

5.png

WAT HET JE OPBRENGT

green stroke.png
Menno De Bruin - 1.jpeg

Tonnen levensvreugde en vernieuwde energie :-)

Ben-Sansen-High-res-186_edited.jpg

Laat je inspireren door acht keynotes en workshops

Ben-Sansen-High-res-289_edited.jpg

Praktische inzichten waarmee je zelf aan de slag kan in je leven en je business

Gradient_HDTV_1920x1080_300ppi.png

MAGIE

green stroke.png

“HOE BEN & LIESBET HET VOOR MEKAAR KRIJGEN...

IK WEET HET NIET MAAR HET IS ECHT MAGIE.

DE JUISTE MENSEN & DE JUISTE INSPIRATIE.

HET HEEFT ME DIEP GERAAKT.

PRECIES WAT JE NODIG HEBT IN JE LEVEN"

NANCY HEURCKMANS
ZAAKVOERDER 't POLDERKE
feedback.png

PROGRAMMA 2024
31 mei - 2 JUNI

rob vliegen.png

Je kan ieder probleem overwinnen met het nodige doorzettingsvermogen. "Succes is on the other side of fear". Omhels je angsten. Omarm de dualiteit waarbij je je eigen demonen moet leren kennen vooraleer je verlichting kan vinden. Rob geeft je een kijkje achter de schermen van de Special Forces. Je leert hoe de eigenschappen van een SF team ook bij jou inzetbaar zijn in je organisatie.

Rob -the Fly- Vliegen

 

Programmatie onder voorbehoud. Het is mogelijk dat Rob wordt opgeroepen voor een buitenlandse missie, maar zelf maakt hij zich sterk 'derde keer, goeie keer'.

bieke ilegems.png

Mens sana in corpore sano. A Touch of Yoga brengt je tot rust en is ideaal als je wil relaxen en ontstressen. Creëer je eigen kalmerende flow. Breng terug ruimte in je geest. En wordt terug meester van body, mind & soul.

Omdat we het zo goed vonden in 2023 is Bieke de enige die in 2024 terug op de affiche mocht 😊.

Bieke Ilegems

J-R.png

Hoe ga je om met verandering? Hoe vind je licht in het donker? Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? Onze zaterdagochtend guest weet er alles over. Hij neemt ons mee in zijn leefwereld die mijlenver staat van jouw & mijn leefwereld.  De visie van Joost is een eye opener. Hij is niet toevallig veelgevraagd internationaal spreker bij bedrijven als Shell, Walt Disney, Deloitte... en 1 juni komt hij speciaal vanuit Amsterdam naar  Into The Weekend.

Mistery Guest

chloedebie.png

Hoe het er thuis relationeel aan toe gaat, zal behoorlijk impact hebben op je werk. Relationele problemen en/of eenzaamheid zorgen voor mindere werkprestaties. Hoe kan je de onvermijdelijke valkuilen van de liefde de baas om sterker in je relatie én in het leven te staan? Chloé inspireert om te investeren in de liefde. Hoe kan je je relatie warm houden? Welke tips & tricks zijn er om je relatie tot een hoger niveau te brengen? 

Chloé De Bie

stijn ilsen.png

John F. Kennedy inspireerde met zijn Moonshot Mindset een hele natie om een man op de maan te zetten. Die moonshot mindset is iets wat ruimtevaartingenieur Stijn als alledaags beschouwt. Hij neemt je mee op een reis vol inspirerende anekdotes, management- en ontwerptechnieken van Tesla, Apple, SpaceX en nodigt je uit om in deze snel veranderende wereld je streven om het 10% beter te doen om te buigen naar factor 10 ipv 10%.

Stijn Ilsen

ben_sansen.png

Had ik maar... drie woorden die je op je laatste dag niet wil zeggen. Maar wat wil je dan wel zeggen? En wat zijn die vijf beste vragen die je dan nu aan jezelf kan stellen? Ben nodigt je zoals altijd uit om naar de koers van je eigen leven te kijken. Wie ben ik, waar sta ik nu, waar wil ik geraken, wat is mijn missie hier op aarde en wat wil ik nalaten?

Ben Sansen

nic balthazar.png

Regisseur en tv-maker Nic neemt de hele zaal mee, verder dan je ooit had gedacht te gaan in een ongeziene interactieve show waarin je zelf de hoofdrol vertolkt. Een gezamelijke reis van negativiteit naar positiviteit en solidariteit. Feelodrome is een feestelijke poging tot verbinding. Gebaseerd op zijn eigen zoektocht naar geluk.

Bekijk hier de trailer van Feelodrome.

Nic Balthazar

lien avonds.png

“Ik kan niet zingen. Nope, echt niet!” Als je dacht dat een ijsbad of een firewalk grensverleggend was, dan ga je nu pas écht jezelf overtreffen. Ervaar hoe bevrijdend en energiegevend het kan zijn om uit volle borst je favoriete klassiekers mee te zingen… Inclusief positief effect op je immuunsysteem, een rush aan endorfines en een grotere longinhoud waardoor je vrijer kan ademen. Wij gingen onlangs op verkenning en kwamen met veel energie thuis!

Lien Avonds 

groep.png

En de meest boeiende en belangrijke mensen op de affiche zijn natuurlijk 

JIJ en DIE ANDERE. Connecteer met like minded people waarmee je ongedwongen en zonder masker kan sparren over je leven, je liefde en je business.

Leer door te delen. Inspireer door lekker jezelf te zijn. 

#NoDressCode #noMask

lineup
reviews.png

Alle deelnemers van de vorige edities zullen het je bevestigen: 'Het was fantastisch en ik ben dankbaar

dat ik er bij mocht zijn'.

 

Worden je verwachtingen in 2024 niet ingelost, dan houden we het simpel. Honderd procent geld terug garantie. Ook al heb je de hele wijnkelder leeggemaakt :-).​

100procenttevreden.png

-Locatie-
OASE VAN RUST
De heerlijckyt van Elsemeren

 

Ontmoeting, ontplooiing, ontwikkeling.

Dat zijn de kernbegrippen van De Heerlijckyt Van Elsmeren 

in Geetbets.

Een plek met een hart & een geschiedenis. Omringd door een park van 23ha vind je overal wel ergens een plekje voor jezelf of om elkaar te ontmoeten.

Prachtige hotelkamers in het oude kasteel of nieuwe energiezuinige woningen op het domein. De catering staat voor lekker & gezond. Je mag er kampvuur maken, je tent opzetten, zwemmen in de vijver en vooral... gewoon jezelf zijn.

https://www.heerlijckyt.org

FAQ

 • Hoe laat begint het vrijdag? Wanneer is het zondag gedaan?
  Vrijdag middag ben je welkom vanaf 11u30. Een beetje later trappen we af met de lunch om er dan helemaal in te vliegen... Zondag ronden we af met de lunch en rond 14u00 kan je ook weer vertrekken (tenzij je graag nog wat blijft hangen om na te praten).
 • Kan ik mijn persoonlijke of zakelijke partner ook inschrijven?
  Uiteraard is je persoonlijke/zakelijke partner ook welkom. Hoe meer gelijkgestemde zielen, hoe leuker!
 • Met wie deel ik een 2-persoonskamer?
  In elk geval met Like Minded People ;-). En verder houden we zo veel mogelijk rekening met je voorkeur > laat maar weten dus! Liever een kamer voor jou alleen? 👉 dan kan je een gegarandeerde eenpersoonskamer boeken als upgrade.
 • Welke dresscode is gepast?
  Je 3-piece suit of cocktail jurk mag je thuislaten (en dure naamkaartjes ook). We gaan voor verbinding & authenticiteit... en daar hoort vooral een dresscode bij waar jij je goed in voelt. Verder hou je best ook rekening: - met een wandeling die je tussendoor kan doen op het 22ha grote domein. - met een yoga of ander break momentje.
 • Ik heb specifieke voedselallergieën of dieetwensen
  Dat hebben wij ook :-). En De Heerlijckyt Van Elsmeren staat voor absoluut gezonde keuken. Heb je specifieke wensen > gewoon even vermelden bij je inschrijving onder 'opmerkingen' en wij doen het nodige.
 • Mijn vraag staat hier niet tussen?
  Dan hebben we daar vooraf niet goed over nagedacht :-). Maar stuur gewoon even een mail of whatsapp en je hebt snel antwoord: Mail: caroline@bensansen.be WhatsApp Ben: +32 475 547420.
into the weekend.jpg
Inschrijven
Gradient_HDTV_1920x1080_300ppi.png
Klaar om te groeien?  MELD JE NU AAN ...


En geniet van het Early Bird tarief!

(zolang er plaatsen beschikbaar zijn)
Logo_BenSansen_secundair-5.png

Full Program
HOTEL Gedeelde 2p Kamer

Volledig programma, alle catering, overnachting in een gedeelde kamer (aparte bedden).

Early Bird: 1.895 € (Excl. BTW)

Standaard tarief: 1.995 € (Excl. BTW)

Logo_BenSansen_secundair-5.png

Full Program
HOTEL UPGRADE SINGLE KAMER

Volledig programma, alle catering, overnachting in een gegarandeerde eenpersoonskamer.

 Early Bird: 2.455 € (Excl. BTW)

Standaard tarief: 2.595 € (Excl. BTW)

vorigeeditie.png
timmy.png
bottom of page