top of page
Ben-das.png

MEDITEREN IN MAATPAK

Mediteren in Maatpak is een programma dat zijn diensten bewezen heeft bij duizenden anderen. Het gaat natuurlijk niet om dat maatpak an sich, maar wel om de innerlijke rust die je kan ervaren in de hectiek van een organisatie of je leven.

De methode is opgebouwd vanuit kleine & logische stapjes met een stevige wetenschappelijke basis. Het resultaat dat je mag verwachten is betere nachtrust, minder stress, minder opgejaagd en een beter leven met meer balans.

Deelnemers koppelen telkens hetzelfde terug. "Dat werkt echt en het is zelfs verrassend eenvoudig" of nog "waarom hebben we dit niet op school geleerd, dit zou iedereen moeten kennen".

 

Binnenkort lanceren we de bijgewerkte versie met nieuwe extra's ...

Niet_goed_geld_terug.png
Joke Feyen.jpeg

“Wauw, eyeopener… mijn molen ging meteen aan het draaien. Op dag één een rusteloze nacht maar de ochtend nadien werd ik energiek en GELUKKIG wakker. Ik heb ondertussen al op meerdere fronten actie ondernomen”.

Joke Feyen | zaakvoerder Hout Feyen

hendrik pelgroms.jpeg

"Een nuchtere kijk op het soms nog zweverige imago van mediteren. Overzichtelijk gebracht in modules. Goed te volgen gespreid over een periode. Ik voel nu al het fantastische effect. En ook de Miracle Morning module was een gouden tip. Dank!"

Hendrik Pelgroms | CEO Gavra Ceramics

Wil je weten hoe ze dat deden?

Het programma is gekoppeld aan een 21 dagen challenge. Daardoor kan je vandaag niet aanmelden.

Maar het goede nieuws is: binnenkort plannen we opnieuw Mediteren in Maatpak. In de bijgewerkte versie met nieuwe extra's zelfs.

Meld je hieronder aan en ik hou je op de hoogte wanneer we starten.

Ik bezorg je tegelijk ook mijn 7 beste stress tips. Die hebben doorheen de jaren hun effectieve werking voldoende aangetoond. En het resultaat kan je morgen al ervaren. Als je er zelf iets mee doet natuurlijk :-).

Ben%20Sansen_edited.jpg
inner%20balance_edited.png
SignUp

Sinds 2010 hebben duizenden anderen de resultaten van Mediteren in Maatpak kunnen ervaren.

We starten het MiM programma later dit jaar.

Meld je aan voor een reminder

en ontvang tegelijk ook mijn 7 beste stress tips (of liever: anti-stress tips ;-)) alsook onze 2-wekelijkse inspiratiepodcast op dinsdag. 

ben sansen webinar.jpeg

Een van mijn beste programma's ooit,
al zeg ik het zelf 😜.

✔️ Op een uur ken je de basics. En eens je weet hoe het werkt, ervaar je in minder dan 10 minuten resultaat.

✔️ Meer dan 45 video modules & extra bonus.

✔️ Ervaar 'minder opgejaagd', een betere nachtrust, meer mentale helderheid en misschien zelfs minder lange tenen als je thuiskomt van een drukke dag.

bottom of page