qcesz8i4wl58wxo7lgjgr6rg77x0lq
 
Ben-das.png

MEDITEREN IN MAATPAK

Minder stress | Meer Brainpower
 
 
Online training 

Druk in je hoofd? Last van piekergedachten?

Heb je het gevoel dat het altijd maar doorgaat? Opgejaagd. Slecht slapen....?

Je bent niet alleen. De meeste mensen die ik zie worstelen hier zelfs mee. Maar je kan er ook wat aan doen & dit uniek programma biedt je een antwoord.  Proven technology en een hartcoherentie biofeedback device geven je terugkoppeling over het resultaat...

Niet_goed_geld_terug.png
Joke Feyen.jpeg

“Wauw, eyeopener… mijn molen ging meteen aan het draaien. Op dag één een rusteloze nacht maar de ochtend nadien werd ik energiek en GELUKKIG wakker. Ik heb ondertussen al op meerdere fronten actie ondernomen”.

Joke Feyen | zaakvoerder Hout Feyen

hendrik pelgroms.jpeg

"Een nuchtere kijk op het soms nog zweverige imago van mediteren. Overzichtelijk gebracht in modules. Goed te volgen gespreid over een periode. Ik voel nu al het fantastische effect. En ook de Miracle Morning module was een gouden tip. Dank!"

Hendrik Pelgroms | CEO Gavra Ceramics

ben%20sansen_edited.jpg
arrow-241-512_edited.png

What's in it?

Gegarandeerd resultaat

target-audience-256-3.png

Resultaat

Je stressniveau vermindert

Je ontwikkelt mentale focus

verbetert je creatief denken

en ervaart meer innerlijke rust

Two Dried Leaves
clock-8-256-2.png

Tijd

Ruim 2 uur training

met nog eens 2u extra bonusmateriaal

Eens je dit beheerst,

heb je in 10' resultaat

book-256-2.png

Inhoud

9 modules

met in totaal 45 video lessen

en meditatie oefeningen

biofeedbackdevice_shadow.png

Geweldige Biofeedback

Ontvang meteen biologische feedback* op je oefeningen met 

de Inner Balance™ Trainer

of de Moonbird™ Life.

IB-moonbird.png

* Die brengen keurig je Heart Rate Variability in kaart. Die HRV kan je beïnvloeden en is de basis van dit programma & zijn resultaten. In het programma leggen we je ook de verschillen uit.

Inhoud

inhoud.png

Preview

Module 5.5:

Alle bouwstenen gecombineerd met biofeedback

Module 6.1:

Trainingsschema voor permanent resultaat

Ben%20Sansen_edited.jpg
inner%20balance_edited.png

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik de niet goed geld terug garantie claimen?


Binnen 15d na aankoop stuur je een mail naar academy@bensansen.be waarin je opgeeft dat ons programma niet bij je past. Onze office angel Caroline zal je vraag meteen afhandelen en enkele dagen later staat 100% van het aankoopbedrag weer op je rekening. Had je de biofeedback device reeds aangekocht, dan mag je ook die retourneren (aan ons) & bezorgen wij je een refund voor het aankoopbedrag.
Waarom moet ik de Heartmath Device apart bestellen?


Omdat je die dan het snelste in je bezit hebt. Anders zou de Benelux importeur die eerst naar mij opsturen en dan wij naar jou. Je zou daardoor extra port- en handling kosten moeten betalen, terwijl er niet echt extra toegevoegde waarde is. En leuk om te weten: je kan ook bestellen met korting vanuit het online programma.
Waar kan ik met persoonlijke vragen terecht tijdens het programma?


Vragen over de inhoud of jezelf > stuur je mail naar academy@bensansen.be en wij proberen die binnen 48u te behandelen. Heb je behoefte aan meer uitgebreide coaching? Dan bel je met onze Office Angel Caroline (+32 14 321 321) die voor jou een afspraak inplant in mijn agenda.
Wat als ik hulp nodig heb? Is coaching inbegrepen in het programma?


Een eenvoudige vraag via mail beantwoorden we met veel plezier. Heb je toch 1-1 coaching nodig, dan is dat niet inbegrepen in dit programma. Maar stel gerust je vraag & we bekijken samen hoe we dat kunnen aanpakken voor jou...
Wat als ik niet zo technisch ben aangelegd om de biofeedback device te activeren?


De handleiding die samen met de biofeedback device komt legt, alles keurig & stap voor stap uit. Dat kan bijna niet foutgaan. Je moet natuurlijk wel weten hoe je een appje op je smartphone of tablet kan installeren. Lukt je dat niet, dan vind je ongetwijfeld wel een enthousiaste tiener, je partner of een collega bereid om je daarmee te helpen. Of je komt met de hele boel gewoon langs bij ons op kantoor en wij helpen je persoonlijk.
Hoe weet ik zeker dat dit voor mij gaat werken?


Ik denk van wel. En waarom dan? Omdat honderden mensen je hier zijn voorgegaan die me allemaal hetzelfde terugkoppelen (veel meer rust & helderheid in hun hoofd). Omdat de wetenschap dat soort uitspraken ook ondersteunt. Neem zelf even een kijkje op deze verzamelde publicaties in allerlei domeinen. En als je toch nog twijfelt.. Niet goed geld terug garantie, zie ook hieronder!
Ik heb al eerdere manieren geprobeerd om mijn mind tot rust te brengen, is dit anders?


Zou kunnen. Hangt er van af welke ervaringen je eerder opdeed. Heel wat werkvormen hebben een vergelijkbaar resultaat. Maar het is vooral kwestie van een methodiek aan te leren die JOU ligt. Net omdat we daarin allemaal anders zijn, heb ik in het programma ook verschillende varianten opgenomen van de basismethode. Dan selecteer je gewoon diegene die het beste bij je past. In een vergelijkbare categorie: Zelf heb ik bvb ooit geëxperimenteerd met tai chi, maar ik merkte dat ying yoga toch meer mijn ding was. En wat ademhalingsmeditatie betreft: ik hou van de variatie in methodieken en maak er elke dag iets anders van ;-).
Kan ik dit programma delen met mijn huisgenoten?


Sure, en ik hoor vaak dat er ook tussen gezinsleden wat verandert als niet iedereen in huis fucked up rondloopt. Tieners hebben hier baat bij. Jonge kinderen ook. En van relatietherapeuten hoor ik wel eens dat het ook de relatie ten goede komt als je hiermee samen in oefent. En voor alle duidelijkheid: Eén en hetzelfde tarief voor het hele gezin (tenzij je meerdere biofeedback devices wil natuurlijk). note: wil je dit programma delen met vrienden, familie, collega's of je hele bedrijf... dan durven we vragen dat ze hun eigen account aanmaken. Password sharing resulteert mogelijk in uitsluiting van je account.
Hoe kan ik 1-1 coaching inplannen bij jou als ik dat zou willen?


Sure, en dat blijft ik bijzonder leuk vinden. Het eerste wat mensen telkens opnieuw zeggen als ze hier binnenkomen is 'wat een leuk & warm kantoor'. En ik hoop dat jij er ook zo over denkt. ps: met dank aan Segers Interieur uit Retie trouwens ;-).
Na hoeveel dagen of weken mag ik resultaat verwachten?


Als het gaat om instantly in acute situaties je stressniveau te reduceren: onmiddelijk resultaat eens je de techniek beheerst. Wil je een meer permanent resultaat, dan hangt het er vanaf hoeveel je dagelijks oefent natuurlijk. Dat is net zo in de sport- of fitness club. En helaas... je kan niet iemand anders inhuren om jouw situps te doen ;-). e
Wat kost dit programma precies en wat is inbegrepen in de prijs?


Scrol even door naar helemaal onderaan deze pagina ;-)
Op welke meditatie technieken is dit programma gebaseerd?


Het programma is gebaseerd op ademhalingsmeditatie en meer specifiek hartcoherentie. Wat dat precies inhoudt en hoe het werkt, vind je hier behoorlijk uitgebreid. De grote kracht van deze methodiek vind ik zelf de feedback die je krijgt op je scherm via een hartslagsensor. Er zijn natuurlijk nog heel wat andere vormen denkbaar. Zoek vooral de vorm die voor jou werkt.
Wat is hartcoherentie precies?


Ons hartritme varieert voortdurend, met andere woorden de tijds-intervallen tussen hartslagen wisselen constant. Dit noemen we hartritme variabiliteit (HRV). De HRV geeft ons belangrijke informatie over onze veerkracht en vitaliteit maar ook over de momentane toestand van het lichaam. Analyse van de HRV laat zien dat het hart gevoelig is voor emotionele veranderingen en de mate van samenhang in de HRV wordt Hartcoherentie genoemd.
Is er ook wetenschappelijke basis voor dit programma?


Yep. Kijk even op deze pagina.
Ontvang ik een factuur voor mijn vennootschap?


Sure. Jouw mentale welzijn is belangrijk in de dagelijkse dingen van je bedrijf. We hebben dan ook graag dat jouw (en onze) boekhouding op orde blijft. Je biofeedback device bestel je vanuit het programma (met korting) bij de leverancier in Nederland. Daar kan je ook nog eens bestellen met 'btw verlegd'.
Wat als de biofeedback device defect is?


24 maanden garantie sowieso! Kijk daarvoor ook op deze pagina:
Hoe ben jij hier deskundige in geworden & waar stond je ooit zelf?


Toegegeven. Rond mijn 30 was dit een typische dag: om 04u30 klaarwakker, mijn brein had weer eens een nacht niet stilgestaan. Met rugpijn bed uit want mijn lichaam recupeerde natuurlijk ook niet. Veel te vroeg op kantoor om altijd maar achter de feiten aan te lopen. Ik had immers geen mentale helderheid om te focussen op de juiste zaken. Tegen de middag foute maaltijden naar binnen en de rest van de dag niets meer waard. Stress was my middle name. En mijn lange tenen maakten me ook niet de meeste aangename mens op aarde. Vandaag is dat totaal anders. Ik beoefen 2x per dag deze hartcoherentie technieken, doe wat yoga in de ochtend of duik meteen in het zwembad (in de winter eerder in de sauna ;-)). Ik eet gezond, sta mentaal op scherp, ervaar geweldige creativiteit in al wat ik doe en heb het gevoel met de juiste dingen bezig te zijn. Kortom: Life is Fun ;-). Dat veranderde niet zomaar op één dag, maar elke dag even tijd nemen voor mezelf maakte wel het verschil om de juiste beslissingen & acties te nemen...
Krijg ik specifieke voorwaarden als ik dit voor mijn heel bedrijf aanschaf?


Yep. Wil jij je medewerkers meer weerbaarheid, mentale veerkracht en brainpower cadeau doen, dan kunnen we dat alleen maar aanmoedigen. Ik zie helaas te veel mensen met overmatige stressklachten tijdens coaching gesprekken. Voor volume voorwaarden neem je best even contact op zodat we specifiek in kaart brengen wat je nodig hebt & hoe elke medewerker aan zijn toegangscode en biofeedback device komt.

  • tel: +32 14 321 321.
  • mail: ben@bensansen.be
Hoe lang blijft mijn toegang tot het programma geldig?


Eens je het programma hebt aangeschaft, kan je er 1 jaar lang gebruik van maken. Dat is 365 dagen om jezelf een fantastische nieuwe gewoonte aan te leren. Leren autorijden ging wellicht snen tegelijk was dat toch veel complexer ;-). Zolang onze software blijft draaien (die dingen stoppen ooit een keer), kan je het programma mogelijk ook veel langer gebruiken...

Jouw investering

€375

arrow-241-512_edited.png
fullpackage.png
arrow-236-512.png

De Heartmath™ Biofeedback Device bestel je apart na aanmelding in het online programma. 

In mijn programma deel ik je immers de kortingscode die jij daarvoor kan gebruiken.

 

Je kan het programma Mediteren in Maatpak trouwens ook volgen zonder device als je dat zou willen (al is het niet niet onze aanbeveling).

Next steps

nextsteps.png
Sunrise on Nature